Gaabi

Zangeres

Gaabi

Gaabi, Gabriëlle Woudt, is 18 jaren jong en is opgegroeid in Spijkenisse. Ze is in aanraking gekomen met muziek op hele jonge leeftijd en heeft sindsdien altijd al gezongen. Tijdens een Open Podium op haar middelbare school heeft Faisal, bekend onder de naam Fais met zijn hit nummer ‘Hey’ in samenwerking met Afrojack, haar voorzien van jurycommentaar en zeer positief over ons toen nog 12 jarige talent. Gaabi heeft met dank aan haar middelbare school ontdekt wat ze leuk vind, namelijk muziek maken. Het commentaar heeft ze niet naast haar neer gelegd, maar opgepakt en probeert nu jou hart te veroveren met voornamelijk Nederlandstalige ‘Urban’ muziek.

Inmiddels is Gaabi zich echt aan het bewijzen in de muziekwereld en is bezig met een aantal solo projecten. Maar voordat deze gepubliceerd worden zal ze onder meer samenwerkingen release en niet te vergeten, covers.

Wil je Gaabi op je event? You got it!

Gaabi heeft samen met haar oud klasgenoot en vriendin het nummer Uit Elkaar gecoverd. Binnen één maand had de video op YouTube ruim 50.000 weergaven. Tot op de dag van vandaag loopt de teller op en zal Gaabi covers en singles op haar YouTube kanaal plaatsen.